Lečo je jedlo typické pre maďarskú a stredoeurópsku kuchyňu. K príprave potrebujeme hlavne papriky, paradajky a cibuľu. Zelená, žltá a červená paprika sa nakrája na plátky a pomieša sa s paradajkami a cibuľou tak, aby vznikla homogénna zmes. Existujú rôzne varianty leča, niekedy sa pridáva napríklad slanina, nakrájaný salám, alebo klobása a do takmer hotového leča pridávame rozšľahané vajíčka. Naši klienti majú radi lečo s klobásou a s veľkou radosťou sa zapojili do procesu prípravy jedla. Popri varení naši inštruktori sociálnej rehabilitácie prichystal stôl pre našich klientov, ktorí oslavovali narodeniny. Oslávenci si prevzali svoje darčeky a prijali gratulácie od prítomných. Lečo sa dovarilo a personál obslúžil každého klienta. Lečo im chutilo až tak, že chodili aj na dupľu.